Hofleverancier Bij Koninklijke Beschikking
Geboren bouwers
 • Bedrijfsgebouwen

  Hoofdkantoor Jura Nederland

  Modern, transparant gebouw voor de hoofdvestiging van Jura Nederland in Zoetermeer

  Lees verder
 • 110 Woningen Bleiswijk

  Deelplan Groentetuin

 • 36 huurappartementen Parkzoom 2

  Sociale woningbouw in Lansingerland

 • Graaf Willem II

  Wonen met stad en land in uw achtertuin

  Voor Hermes project hebben we in Delfgauw 3 riante woningen en 20 luxe appartementen gerealiseerd

  Lees verder
 • Jacobahof Oostvoorne

  verzorgd oud worden

 • De Brink te Bergschenhoek

  60 sociale huurappartementen in Parkzoom 4

 • Gebouw De Werf

  6 luxe appartementen

  Interesse? Laat dan hier uw gegevens achter!

  Lees verder
 • 5 luxe appartementen in Bergschenhoek

  Riant wonen in het centrum

Kwaliteit en veiligheid

In het streven naar continue verbetering werkt Batenburg met een kwaliteitsmanagementsysteem dat in 2008 beloond is met het behalen van het ISO 9001:2000 certificaat. ISO 9001:2000 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Klanttevredenheid vinden wij heel belangrijk. Ons kwaliteitssysteem waarborgt dat wij continue bezig zijn de tevredenheid van onze klanten te verhogen door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Het ISO-certificaat is een teken voor onze organisatie en onze klanten dat wij op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doen.

Werken op een veilige en gezonde manier vinden wij vanzelfsprekend. Wij staan erop dat onze medewerkers zich aan de geldende veiligheids-en gezondheidseisen houden. Voor hunzelf, hun collega’s, onze onderaannemers en onze klanten. En hoe bewaken we dan dat er veilig en gezond gewerkt wordt? Dit doen we op vele manieren. Zo staat veiligheid en gezondheid bijvoorbeeld in elk werkoverleg op de agenda, hebben we een speerpuntenbeleid op dit gebied, verzorgen we interne workshops voor onze medewerkers, hebben we een preventiemedewerker in dienst , hebben we een speciaal V&G-team en zorgen we dat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving. Door middel van veiligheidsinspecties toetsen we regelmatig de gang van zaken op onze werken.

Ook wij willen invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een manier om dit te doen is door FSC gecertificeerde produkten in te kopen en te verwerken in onze bouwprojecten. In april 2011 hebben we het certificaat behaald voor FSC CoC Certificering.